Αχαΐα: 40χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο, επιστρέφοντας από rapid test

Πήγε με το μηχανάκι της για το τεστ, γιατί δεν είχε βενζίνη στο αυτοκίνητό της

Must Read

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, στην Αχαΐα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά το rapid test στο οποίο έσπευσε να υποβληθεί, προκειμένου να προφυλάξει την οικογένειά της!

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της αγοράς του Ριζομύλου Διακοφτού. Η άτυχη Διαμάντω Παπασταύρου επέβαινε σε δίκυκλο με κατεύθυνση το Αίγιο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας.

Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό της. Ο οδηγός του αγροτικού συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Υπεβλήθη σε αλκοτέστ, που βγήκε αρνητικό. Ακολούθησε και αιμοληψία στο ΓΝΑ, ωστόσο τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τραγική ειρωνεία

Ωστόσο, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η 40χρονη, που ήταν μόνιμη καθαρίστρια στη ΔΕΥΑΑ, έχασε τη ζωή της κατά την επιστροφή της από το Διακοφτό, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος στη Δημοτική Υπηρεσία της Μυρτιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», υπάλληλος στη ΔΕΥΑΑ βρέθηκε θετικός τον ιό. Έγινε μεν γενική απολύμανση στις εγκαταστάσεις, αλλά οι συνάδελφοί του υποχρεώθηκαν να μεταβούν στο Διακοφτό για να κάνουν τεστ, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά, καθότι θα γινόταν 15 χλμ. μακριά.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΑ Αιγιαλείας, Φώτης Σωτηρόπουλος, χαρακτήρισε το δυστύχημα «εργατικό», αφού η Διαμάντω Παπασταύρου ήταν εν ώρα υπηρεσίας. «Είχε πάει μόνη της, με το μηχανάκι της, στο Διακοφτό, χωρίς να περάσει από την υπηρεσία. Αν είχε περάσει, δεν θα την αφήναμε με τόσο κρύο να μετακινηθεί μ’ αυτό το μέσο, αλλά με κάποιο Ι.Χ. Αλλά τα έφερε έτσι η μοίρα. Μάλιστα, στο Διακοφτό τής είπα γιατί μετακινήθηκε μόνη της με τόση παγωνιά και μου απάντησε ότι είναι μαθημένη και πήρε το μηχανάκι, γιατί δεν είχε βενζίνη στο αυτοκίνητό της. Κρίμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This