Γυναίκα στη Λαμία άναψε το μαγκάλι για να ζεσταθεί και κόντεψε να τη… στείλει στον άλλο κόσμο!

Must Read

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι της βρήκαν μια 45χρονη γυναίκα στη Λαμία, η οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι που άναψε για να ζεσταθεί! 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της στη νότια πλευρά της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας, άναψε σήμερα το πρωί ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί. Όταν, όμως, οι δικοί της άνθρωποι την κάλεσαν επανειλημμένα στο τηλέφωνο, εκείνη δεν απάντησε. Ανήσυχοι για την υγεία της κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της, όπου, όμως, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με το κλειδί από πίσω, γεγονός που τους ανάγκασε να φωνάξουν κλειδαρά, καθώς η 45χρονη, παρά τις φωνές τους, συνέχισε να μη δίνει σημεία ζωής. Όταν, επιτέλους, κατάφεραν να μπουν σπίτι της, τη βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δίπλα στο αναμμένο μαγκάλι, οι αναθυμιάσεις του οποίου, ως φαίνεται, την είχαν δηλητηριάσει.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα την 45χρονη στα Επείγοντα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα από τις αναθυμιάσεις που είχε εισπνεύσει. Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο θα παραμένει για νοσηλεία, ωσότου βεβαιωθούν ότι είναι απολύτως καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This