Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Ο Λιγνάδης απαντά στη Μενδώνη: «Το αν είμαι επικίνδυνος θα το αποφασίσουν άλλοι θεσμοί» (video)

«Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε» λέει ο Λιγνάδης

Εμφανίστηκε μετά τον σάλο των καταγγελιών αλλά και την δήλωση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην καλλιεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μετά την «στροφή» της υπουργού που έως τώρα χαρακτήριζε τις καταγγελίες ως «φήμες», απάντησε στο «άδειασμα» και την δήλωσή της, ότι είναι «επικίνδυνος άνθρωπος».

«Εάν είμαι επικίνδυνος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ατι αυτό θα πρέπει να περιμενουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί» δήλωσε μιλώντας στο mega.

«Θα το αποφασίσει η ιστορία»

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» δήλωσε.

.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ