Στροφή 180 μοιρών για τη Μενδώνη: «Ο Λιγνάδης είναι επικίνδυνος»

Ποια παραίτηση; Η Μενδώνη «τρέχει» να σώσει την καρέκλα της

Must Read

Τρέχει να τα μαζέψει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία όλο αυτό το διάστημα «έλαμψε» δια της εκκωφαντικής σιωπής της !

Τη στιγμή που σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος ζητά την παραίτησή της για την στάση που κράτησε έως τώρα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από ανθρώπους που ήταν ανήλικοι όταν βίωσαν τον τρόμο και την αποπλάνηση, η Λίνα Μενδώνη ξαφνικά αλλάζει στάση. Αίσθηση είχε προκαλέσει και η πρώτη αντίδρασή της κατά την οποία υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με «φήμες».

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, η Λίνα Μενδώνη «αδειάζει» τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και τώρα ξαφνικά βλέπει ότι… είναι επικίνδυνος. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα». 

Πανικόβλητη υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η υπουργός Πολιτισμού, έσπευσε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο, από τη Δικαιοσύνη.

Η υπουργός Πολιτισμού υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν φίλος της , ενώ επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρώην υπουργό Λυδία Κονιόρδου: «Προσωπικός μου φίλος ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Ο κ. Λγινάδης έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο. Η πρωταγωνίστρια του στους Πέρσες ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου. Τότε δεν είδα ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα; Όταν τοποθετήσαμε τον Λιγνάδη στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου βγάλαμε προκήρυξη. Με αντίστοιχες προκηρύξεις θα τοποθετούνται οι διευθυντές των οργανισμών. Ακούω ότι η βασική κατηγορία είναι ότι συγκαλύψαμε. Τι να συγκαλύψουμε; Γιατί εμείς δεν ξέραμε. Αν αυτοί ήξεραν. Αυτοί συγκάλυψαν» δήλωσε.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, από την πρώτη στιγμή που ακούστηκαν οι καταγγελίες, τις οποίες χαρακτήρισε ξανά ως «φήμες», η κυβέρνηση πίεσε τον Λιγνάδη να μιλήσει αλλά εκείνος τους εξαπάτησε όπως λέει με την τέχνη της υποκριτικής: «Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει» δήλωσε.

Κοινώς το υπουργείο Πολιτισμού έπεσε θύμα της υποκριτικής τέχνης ενός ηθοποιού. Τόσο σουρεαλισμό θα τον ζήλευε ακόμα και ο Νταλί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This