Δήλωση – σοκ Λιγνάδη, επικαλείται τις δηλώσεις Σακελλαροπούλου!

Ο σκηνοθέτης επανέλαβε την δήλωση Σακελλαροπούλου που είχε γίνει λίγη ώρα πριν!

Must Read

Πριν από λίγο ο ηθοποιός – σκηνοθέτης στον οποίον πλέον καταλογίζουν τερατώδεις εγκληματικές ενέργειες κατά ανήλικων παιδιών, δήλωσε μιλώντας στην Καθημερινή: «Προσπαθώ να μείνω όσο νηφάλιος και ψύχραιμος γίνεται… Εγώ αυτό που ζητάω είναι η διατήρηση του κράτους δικαίου, τίποτα άλλο, προστασία και των δύο πλευρών, αυτό»!

Λίγες ώρες όμως πριν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την διάρκεια της συνάντησης της με τον πρωθυπουργό, είχε κάνει μία περίεργη δήλωση στην σκιά της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη, διαμετρικά αντίθετη από τις δηλώσεις που είχε κάνει για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
Είπε συγκεκριμένα: «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του»!
Με απλά λόγια, ο Λιγνάδης επανέλαβε την δήλωση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου η οποία ήδη είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για σύμπτωση, διότι η σημερινή δήλωση της κυρίας Σακελλαροπούλου όπως προείπαμε, έγινε ακριβώς στην σκιά της υπόθεσης Λιγνάδη.

Προκάλεσε μάλιστα εντύπωση γιατί η κυρία πρόεδρος τήρησε δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στα θύματα, παρότι η ίδια δικαστής. Μήπως εντέλει δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην Μενδώνη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This