Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Οι ιδιοκτήτες Ταξί της Θεσσαλονίκης μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ

Το συγκεκριμένο εγχείρημα, ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου!

Σε μία πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προέβησαν οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παρόλο που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται αισθητικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εκείνοι θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στους συμπολίτες τους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να μεταφέρουν τους πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη, στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ο ιδιοκτήτης ταξί Θοδωρής Σταυρίδης μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δήλωσε πως «νιώθουμε ένα ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης. Είναι τιμή και χαρά μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε από και προς το εμβολιαστικό κέντρο της Έκθεσης, όλους όσοι δεν μπορούν να μεταβούν λόγω κινητικών προβλημάτων αλλά και τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κανέναν για να τους βοηθήσει».

Το συγκεκριμένο εγχείρημα, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι οδηγοί ταξί του συνεταιρισμού της Θεσσαλονίκης «taxiway», ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Επίσης εξήγησε και το τρόπο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά τους.

«Ο πολίτης που έχει πραγματική ανάγκη μπορεί να καλέσει στη γραμματεία από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα και μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του ακόμα και αν χρειάζεται όχημα με αναπηρικό αμαξίδιο ή απλό όχημα. Έτσι με αυτό τον απλό τρόπο θα είμαστε στην πόρτα του σπιτιού του, για να τον μεταφέρουμε στο εμβολιαστικό κέντρο».

Παράλληλα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως, προκειμένου να νιώσουν ασφάλεια οι πολίτες, οι ιδιοκτήτες των ταξί χρησιμοποιούν καθημερινά μια συγκεκριμένη μέθοδος απολύμανσης κατά της Covid-19, με χρήση λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολία, που σε τρία λεπτά παρέχει 100% πιστοποιημένη απολύμανση στα οχήματα

«Μ’ αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί, να επιβιβάζονται σε ένα καθαρό όχημα, που θα τους μεταφέρει με ασφάλεια στα σπίτια τους», εξήγησε ο κ. Σταυρίδης, επισημαίνοντας πως «επίσης, προσφέρουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία δωρεάν και σε όποιον ιδιοκτήτη οχήματος το επιθυμεί, αλλά και σε αυτούς που επισκέπτονται τους χώρους της ΔΕΘ, για να μεταφέρουν πολίτες για να εμβολισμούς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ