ΕΟΦ: Ανάκληση συμπληρώματος διατροφής με αλόη

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών και αναλύσεων δεν συμφωνούν με εγκεκριμένες προδιαγραφές

Must Read

Στην ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος διατροφής προχωρά με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων και πιο συγκεκριμένα της παρτίδας TH0020920 του συμπληρώματος διατροφής «agPharm ALOE VERA WITH COLLAGEN 500ml».

Η ανάκληση της παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής, με αριθμό γνωστοποίησης 18451/22-2-2016 και ημερομηνία λήξης 09/22, αποφασίστηκε γιατί τα αποτελέσματα των δοκιμών και αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τους ελέγχους συνολικού αριθμού αερόβιων μικροοργανισμών και συνολικού αριθμού ζυμών και μυκήτων. Επίσης, διαπιστώθηκε παρουσία Pseudomonas aeruginosa.

«Η εταιρεία AGPHARM-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά. Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΟΦ.ς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This