Μάνα μαχαίρωσε την κόρη της πάνω στον καβγά, με τα εγγόνια να παρακολουθούν!

Η κόρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κάλεσε η μάνα

Must Read

Μάνα και κόρη λογομάχησαν έντονα, πιάστηκαν στα χέρια και η πρώτη άρπαξε ένα μαχαίρι και το έμπηξε στην… κοιλιά της δεύτερης, δίνοντας αιματηρή κατάληξη στον άγριο καβγά μεταξύ τους! 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, 30χρονη ομογενής από τη Ρωσία, η οποία είχε χωρίσει πρόσφατα, μετακόμισε με τα δύο ανήλικα παιδιά της στην Καλλιθέα, όπου ζούσε η 50χρονη μητέρα της. Και γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, η γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί στην κατανάλωση αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, λογομάχησε έντονα με τη μητέρα της.

Κάποια στιγμή της όρμησε και την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με τα χέρια της. Τότε, η 50χρονη έχασε τον έλεγχο, άρπαξε το μαχαίρι του ψωμιού και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρης της και, μάλιστα, μπροστά στα δύο εγγονάκια της. Μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, η 50χρονη ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν ο διασώστης μπήκε στο σπίτι, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, καθώς διαπίστωσε ότι η κόρη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά. Η 30χρονη νοσηλεύεται, πλέον, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This