Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια» (video)

O Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπαδάκη όταν άρχισαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κλήθηκε να μιλήσει για την πολύωρη κατάθεση του πελάτη του στον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά η συζήτηση δεν πήγε ακριβώς όπως θα περίμενε, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο και να προκαλέσει την οργή του παρουσιαστή.

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που μίλησε ο κ.Κούγιας ξεκίνησαν τα ερωτήματα των δημοσιογράφων και ο ποινικολόγος τους είπε να τον ξανακαλέσουν σε λίγο γιατί έπρεπε να ετοιμαστεί. Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, επιμένοντας στα ερωτήματα των συναδέλφων του, με τον Αλέξη Κούγια να του κλείνει το τηλέφωνο.

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» είπε έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ