Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη για την είδηση προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να καταγγείλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για το τραύμα που άφησε στην παιδική ψυχή του. Ο Βασίλης έκανε την πρώτη μήνυση σε βάρος του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ μίλησε δημόσια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα».

Ο 20χρονος Βασίλης που μένει μόνιμα στο Βερολίνο, βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην τρυφερή ηλικία 15χρονών αλλά και να βοηθήσει στο να δοθεί τέλος στην εγκληματική δράση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο «Τομ» από τον «Γυάλινο Κόσμο»

Αμέσως μετά την είδηση προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Βασίλης περιέγραψε τον εαυτό του με τον χαρακτήρα του «Τομ» από τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς ο οποίος θυμόταν και αναβίωνε κάθε τραύμα από το παρελθόν του, όσο επώδυνο κι αν ήταν.

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!» έγραψε λυτρωμένος από την είδηση ότι ο άνθρωπος που βίασε το κορμί και την ψυχή του, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και κρατείται στη φυλακή.

Η εξομολόγησή του στην εκπομπή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ