Τσιμουδιά για τις δηλώσεις Κούγια ο Αλέξης Πατέλης!

Υπερασπίζεται τους ομοφυλόφιλους αλλά δε βγάζει τσιμουδιά για τον Κούγια!

Must Read

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης δεν έχει κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα. Έκανε λοιπόν μία ανάρτηση με την οποία υποστηρίζει ότι «όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο τα θύματα παιδεραστίας, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης θα βρίσκουν το θάρρος να καταγγέλλουν τους θύτες τους». Καταφέρεται μάλιστα κατά της ομοφοβίας, Και εκεί που περίμενε κανείς ότι θα παρενέβαινε στις απειλές κατά θυμάτων και μαρτύρων, και ομοφοβικές δηλώσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει την οργή όχι μόνο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά ολόκληρης της χώρας, μιλά για… κομματικοποίηση!

Δηλαδή, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αντί να καταφερθεί και να σχολιάσει δηλώσεις όπως αυτές του κυρίου Αλέξη Κούγια, μιλάει για «κομματικοποίηση».

Όταν το θέμα της κομματικοποίησης των θυμάτων, τέθηκε επίσημα όχι μόνο από τον συνήγορο του Λιγνάδη αλλά κι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής ο οποίος ανέπτυξε άθλιες θεωρίες συνωμοσίας, ότι δήθεν τα θύματα υπηρετούν κάποιο σκοτεινό σχέδιο για να βληθεί η υπουργός πολιτισμού επειδή προχωράει την επένδυση στο Ελληνικό!

Κομματικοποίηση των θυμάτων σίγουρα υπάρχει. Όταν δεν μας βολεύει η ταυτότητα του δράστη προφανώς.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη:

«Η κομματικοποίηση της τραυματικής εμπειρίας θυμάτων παιδεραστίας και η οχλοκρατία αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση από την ουσία της ενώ οδηγούν τα θύματα σε περισσότερη απομόνωση και στιγματισμό. Το hashtag #νδ_παιδεραστές προσβάλλει μια ιστορική παράταξη, ευτελίζοντας την δημοκρατια μας. Δυσχεραίνει όμως και την προσπάθεια των θυμάτων να καταγγείλουν τα περιστατικά βίας.

Η έμμεση εξίσωση ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας σε ορισμένα μέσα επικοινωνίας δίνει τροφή στην ομοφοβία και στα εγκλήματα ομοφοβικής βίας. Κανεις δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή για τον σεξουαλικο του προσανατολισμό. Ο βιασμός αγοριών από άνδρες έχει τόση σχέση με την ομοφυλοφιλία όση σχέση έχει ο βιασμός κοριτσιών από άνδρες με την ετεροφυλοφιλία. Δηλαδή καμία. Είναι μία άρρωστη και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά. Θύματα παιδεραστίας είναι αγόρια και κορίτσια.

Όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο τα θύματα παιδεραστίας, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης θα βρίσκουν το θάρρος να καταγγέλλουν τους θύτες τους. Οφείλουμε να υποστηρίζουμε ένα κράτος που θα προστατεύει τα θύματα βίας και μία κοινωνία που θα προκρίνει τον πολιτισμένο διάλογο. Ακούμε, στηρίζουμε, αναδεικνύουμε.

Έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα ισότητας, ελευθερίας, και ίσων ευκαιριών για όλους ανεξαρτήτως φύλου, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή άλλων χαρακτηριστικών.

Το αμερικανικό QAnon ηττήθηκε στις πρόσφατες εκλογές. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θέλουν να ζουν σε μια χώρα δημοκρατική, σύγχρονη και Ευρωπαϊκή. Η απάντηση στην φθηνή δημαγωγία πρέπει να είναι και θα είναι θεσμική.

ΥΓ. Για όσους αισθάνονται άβολα με την λέξη ομοφυλοφιλία, παραθέτω συνδέσμους από δημόσιες τοποθετήσεις μου τις περασμένες 7 ημέρες σε θέματα οικονομικά και άλλα. Θα ζούμε σε μία πραγματικά ανεκτική κοινωνία όταν οι τοποθετήσεις αυτές λαμβάνουν δημοσιότητα μεγαλύτερη από το ποστ που μόλις διαβάσατε:

Bloomberg TV για τα ψηφιακά πιστοποιητικά: https://www.bloomberg.com/live/europe αύριο το πρωί 8:30
Forbes για τα ψηφιακά πιστοποιητικά: https://www.forbes.com/sites/oliverwilliams1/2021/02/21/inside-the-race-to-create-a-covid-passp

Forbes για τα family offices: https://www.forbes.com/sites/oliverwilliams1/2021/02/18/greece-woos-tycoons-with-new-family-office-law/?sh=3335acdd20ca
Delphi economic forum on attracting global talent: https://www.youtube.com/watch?v=H-B_IAWBFx0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0NTJhDv16FoDoRtLfDR0Q7eQz6olWEFSjsvDAiNBZznVXsnP4TqNhIpj8
Endeavor για ξένες επενδύσεις: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2961794064097314&id=871232226233879
Παραπολιτικά (ναι, είχε και οικονομικές ερωτήσεις): https://www.parapolitika.gr/oikonomia/article/1094074/patelis-sta-parapolitika-i-stirixi-se-polites-kai-epiheiriseis-tha-sunehistei-oso-/»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This