Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Θησείο: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»

Άγνωστοι τοποθέτησαν σακούλα με γκαζάκια, το ένα εκ των οποίων εξερράγη

Κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων έλαβε χώρα στο Θησείο, μετά από εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, το βράδυ της Παρασκευής.

Ειδικότερα, έξω από το κτίριο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», στην οδό Ψαρομηλίγκου στο Θησείο, άγνωστοι τοποθέτησαν σακούλα με γκαζάκια. Μάλιστα, όταν το ένα από αυτά εξερράγη, το έσβησε με πυροσβεστήρα ο σκοπός που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία.

Στο σημείο, σύμφωνα με την Αστυνομία, έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), για να ερευνήσει τον μηχανισμό και τον χώρο και, κατόπιν, χρησιμοποίησε ειδικό ρομπότ για να προχωρήσει σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το περιστατικό:

«Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία. Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ