Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

ΕΔΕ για τα καψώνια στον φαντάρο Κυριάκο Ευαγγελάτο που έκανε «βουτιά» θανάτου

Με πολύ μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι Αρχές τις καταγγελίες των γονέων του 23χρονου στρατιώτη Κυριάκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του από έναν γκρεμό στην Κεφαλλονιά το προηγούμενο Σάββατο, ότι είχε πέσει θύμα bullying κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του στην Πάτρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού Γεράσιμος Ευαγγελάτος έχει ήδη μιλήσει με τον ταξίαρχο στο στρατόπεδο της αχαϊκής πόλης όπου υπηρετούσε τελευταία ο γιος του, ενώ έχει στη διάθεσή του τη μαρτυρία ενός ατόμου σχετικά με τη συμπεριφορά ενός βαθμοφόρου.

Τη μαρτυρία αυτή εξετάζει ο δικηγόρος στον οποίο η οικογένεια έχει αναθέσει την υπόθεση, καθώς συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς των γονιών του Κυριάκου περί ψυχολογικής βίας και καψωνιών σε βάρος του παιδιού τους.
Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις από τη στρατιωτική ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός Κεφαλλονίτης δεχόταν bullying στο σύντομο διάστημα που υπηρετούσε στο πατρινό στρατόπεδο, από τις 24 Ιανουαρίου, όταν παρουσιάστηκε μετά τη μετάθεση που πήρε από τη Θήβα.

Πραγματογνώμονας

Εν τω μεταξύ, πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο λιμάνι του Αργοστολίου προκειμένου να εξετάσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο φαντάρος το μοιραίο Σάββατο.

Ο Κυριάκος είχε επισκεφτεί την οικογένειά του στο νησί με επταήμερη άδεια και το βράδυ μίλησε στους γονείς του για όσα του συνέβαιναν. Σύμφωνα με την οικογένεια, το επόμενο πρωί ξύπνησε με καλή διάθεση, έφαγαν όλοι μαζί κι έπειτα έφυγε για να συναντήσει την κοπέλα του. Δυστυχώς όμως δεν συναντήθηκαν ποτέ, αφού λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο βυθισμένο όχημα.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο πατέρας του Κυριάκου Ευαγγελάτου: «Aυτοκτόνησε γιατί δεχόταν bullying» (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ