ΕΔΕ για τα καψώνια στον φαντάρο Κυριάκο Ευαγγελάτο που έκανε «βουτιά» θανάτου

Must Read

Με πολύ μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι Αρχές τις καταγγελίες των γονέων του 23χρονου στρατιώτη Κυριάκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του από έναν γκρεμό στην Κεφαλλονιά το προηγούμενο Σάββατο, ότι είχε πέσει θύμα bullying κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του στην Πάτρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού Γεράσιμος Ευαγγελάτος έχει ήδη μιλήσει με τον ταξίαρχο στο στρατόπεδο της αχαϊκής πόλης όπου υπηρετούσε τελευταία ο γιος του, ενώ έχει στη διάθεσή του τη μαρτυρία ενός ατόμου σχετικά με τη συμπεριφορά ενός βαθμοφόρου.

Τη μαρτυρία αυτή εξετάζει ο δικηγόρος στον οποίο η οικογένεια έχει αναθέσει την υπόθεση, καθώς συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς των γονιών του Κυριάκου περί ψυχολογικής βίας και καψωνιών σε βάρος του παιδιού τους.
Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις από τη στρατιωτική ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός Κεφαλλονίτης δεχόταν bullying στο σύντομο διάστημα που υπηρετούσε στο πατρινό στρατόπεδο, από τις 24 Ιανουαρίου, όταν παρουσιάστηκε μετά τη μετάθεση που πήρε από τη Θήβα.

Πραγματογνώμονας

Εν τω μεταξύ, πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο λιμάνι του Αργοστολίου προκειμένου να εξετάσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο φαντάρος το μοιραίο Σάββατο.

Ο Κυριάκος είχε επισκεφτεί την οικογένειά του στο νησί με επταήμερη άδεια και το βράδυ μίλησε στους γονείς του για όσα του συνέβαιναν. Σύμφωνα με την οικογένεια, το επόμενο πρωί ξύπνησε με καλή διάθεση, έφαγαν όλοι μαζί κι έπειτα έφυγε για να συναντήσει την κοπέλα του. Δυστυχώς όμως δεν συναντήθηκαν ποτέ, αφού λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο βυθισμένο όχημα.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο πατέρας του Κυριάκου Ευαγγελάτου: «Aυτοκτόνησε γιατί δεχόταν bullying» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This