Καταγγελίες Αθηναίων για τα υπέρογκα ποσά που βλέπουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

«Ληστρικά τέλη» που γονατίζουν τα νοικοκυριά

Must Read

Υπέρογκα «μπακογιάννεια τέλη» πληρώνουν οι Αθηναίοι, κάποιοι εκ των οποίων απευθύνθηκαν έξαλλοι στη στήλη. Πάνω από το 60% του ποσού που καταβάλλουν για τον λογαριασμό του ρεύματος  πηγαίνει στα ταμεία του Δήμου Αθηναίων. Απίστευτα μεγάλα ποσά, δηλαδή…

«Εχουμε γίνει, χωρίς να το θέλουμε ή να το γνωρίζουμε, συνέταιροι σε ανύπαρκτες, όπως φαίνεται, επενδύσεις του δήμου. Αλλιώς δεν εξηγούνται αυτοί οι λογαριασμοί… Δεν είναι λογικό να ζητεί ο δήμος το 62,32% του λογαριασμού, και μάλιστα με δεύτερο και με τρίτο συνεχόμενο lockdown από τον Νοέμβριο έως σήμερα...» λέει αναγνώστης της «Espresso», που είδε ότι από το σύνολο του λογαριασμού του, το οποίο ανερχόταν στα 170 ευρώ, τα 106 ευρώ πηγαίνουν στον Δήμο Αθηναίων!

Στον εν λόγω λογαριασμό και στην αιτιολογία «Διάφορα» ο αναγνώστης είδε να αναγράφεται το ποσό των 111,87 ευρώ, δηλαδή το 65,80% του λογαριασμού. Στην ανάλυση, λοιπόν, εμφανίζεται ότι 5,82 ευρώ πηγαίνουν στην ΕΡΤ και… 105,95 στον Δήμο Αθηναίων! Δηλαδή, το 62,32% του λογαριασμού ενός πολίτη αποτελούν τα δημοτικά τέλη. Αυτή είναι μία από τις πολλές καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι κάνουν λόγο για «ληστρικά τέλη», που γονατίζουν τα νοικοκυριά. Σκεφτείτε τα ποσά που μπαίνουν στα ταμεία από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

«Μήπως απολαμβάνουμε μια καθαρή, φωτισμένη και όμορφη πόλη;»

«Δηλαδή, τελικά, εμείς από τις τσέπες μας πληρώνουμε όλες αυτούς τους αποτυχημένους πειραματισμούς στην Πανεπιστημίου, στην Ομόνοια, τους γιορτινούς στολισμούς κ.λπ.; Γιατί τόσο υψηλά δημοτικά τέλη; Μήπως απολαμβάνουμε μια καθαρή, φωτισμένη και όμορφη πόλη; Εχει αλλάξει τίποτε στην Αθήνα;» αναρωτιέται έτερος κάτοικος της πρωτεύουσας, που κι αυτός πληρώνει τα… μαλλιοκέφαλά του στον βωμό του Κώστα Μπακογιάννη: «Τέλι(η), τέλι(η), τέλι,κάλπικε ντουνιά, σ’ έμαθα εν τέλει, δεν με ρίχνεις πια»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This