Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Φύσκα… στον κορωνοϊό το ομώνυμο χωριό του Κιλκίς!

Κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας στις μετρήσεις του ΕΟΔΥ, με 17,2%

Όνομα και πράγμα! Στο χωριό… Φύσκα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών στο Κιλκίς υπάρχει έξαρση κρουσμάτων, αφού τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν από τον ΕΟΔΥ έφεραν το ποσοστό θετικότητας στο 17,2%, που είναι και το υψηλότερο των μετρήσεων.

Όπως είπε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παναγιώτης Γραμματικόπουλος, «υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στο χωριό, το οποίο έχει περίπου 90 κατοίκους στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένους, όμως πιστεύω ότι θα τον δαμάσουμε τον ιό, αφού μόνο δύο από τα κρούσματα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι είτε έχουν ήπια συμπτώματα είτε είναι εντελώς ασυμπτωματικοί».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει τους λόγους που σημειώθηκε έξαρση στη συγκεκριμένη περιοχή, ο πρόεδρος της Φύσκας σημείωσε πως «όλα ξεκίνησαν πιθανότατα από κρούσμα που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη», ενώ αναφορικά με την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού συμπλήρωσε πως «αρκετοί ηλικιωμένοι κάτοικοι του χωριού έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, όμως θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ