Σχολεία: Παράταση σχολικού έτους τον Ιούνιο – Τι θα γίνει με την Γ’ Λυκείου

Must Read

Παράταση του σχολικού έτους τον Ιούνιο και όχι το Πάσχα, παραδέχτηκε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, πως είναι το βασικό σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Η Ζέτα Μακρή μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η εν λόγω παράταση δεν θα διαρκέσει για περισσότερο από έναν μήνα, και σκοπό έχει να βοηθήσει τους μαθητές να συμπληρώσουν ενδεχόμενα κενά που δημιουργήθηκαν.  

Τι είπε η υφυπουργός Παιδείας για την Γ΄Λυκείου

«Οι γονείς θα γνωρίσουν έγκαιρα, οι αποφάσεις δεν θα βραδύνουν. Όταν θα έχουμε τα δεδομένα θα πάρουμε τις αποφάσεις όπως έγκαιρα ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για την μείωση της ύλης στην Γ’ Λυκείου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρή.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Μακρή είναι «οι πανελλήνιες να γίνουν στην ώρα τους, ενώ η ύλη ήδη έχει μειωθεί κατά 30% και δεν πρόκειται να γίνει επιπλέον μείωση».

Σύμφωνα με την υφυπουργό, δεν υπάρχει εικόνα ακόμα για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, και ότι αυτό θα γίνει όταν λάβουν το πράσινο φως από την επιτροπή των ειδικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This