Αυτός είναι ο διευθυντής που έσωσε 63 μαθητές Δημοτικού από το σεισμό (video)

Τι σχολίασε στο τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκης

Must Read

Χάριν στην άμεση παρέμβαση του Γρηγόρη Λέτσιου, Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου στο Δάμασι Τυρνάβου, οι 63 μαθητές βγήκαν σώοι από το κτίριο που υπέστη σοβαρές ζημιές μετά τον ισχυρό σεισμό των 5 Ρίχτερ με επίκεντρο την Ελασσόνα. 

Εκτός από ζημιές και ρωγμές, ένας τοίχος κατέρρευσε στο πετρόκτιστο κτίριο του 1938, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή – «ήρωα»  και του έδωσε συγχαρητήρια για την ψυχραιμία και την αφοσίωση του. «Βγήκαμε χωρίς να ανοίξει μύτη. Η ψυχραιμία των συναδέλφων και η ετοιμότητα των παιδιών στην εφαρμογή του σχεδίου έκτακτης ανάγκης ήταν αυτό που μας οδήγησε να βγούμε σώοι και αβλαβείς από το κτίριο το οποίο είναι ετοιμόρροπο και θέλει κατεδάφιση» απάντησε στον πρωθυπουργό ο κ. Λέτσιος.

«Θα αποκτήσετε καλύτερο σχολείο το συντομότερο» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός και μένει να δούμε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να στεγαστούν ξανά οι μαθητές σε ασφαλές περιβάλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This