Η επιμονή στην αποτυχία

Η κυβερνητική προπαγάνδα ακολουθεί πιστά τα χνάρια του τριτοκοσμισμού

Must Read

Τα μέτρα θα ήταν κωμικά αν δεν αφορούσαν τις ζωές μας, αλλά αποτελούσαν τμήμα σεναρίου θεατρικού έργου.

Όμως η χώρα δεν είναι θέατρο και οι Έλληνες δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται σαν κομπάρσοι επιθεώρησης, που υποχρεώνονται κιόλας να πληρώσουν εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στη… φάρσα.

Η μία καραντίνα διαδέχεται την άλλη, τα λεγόμενα «lockdowns», που ήταν αυστηρά, έγιναν αυστηρότερα και επειδή ουδέν λειτούργησε, οι «ειδικοί», σε συνεργασία με την αμήχανη και ανίδεη κυβέρνηση, αποφάσισαν να τα κάνουν αυστηρότερα!

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολίτης με κριτική ικανότητα και εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν της χώρας που θεωρεί ότι μια προσπάθεια η οποία δεν πετυχαίνει θα στεφθεί από επιτυχία αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια, κάθε φορά με ακόμα πιο βίαιο και άτεχνο τρόπο.

Η κυβερνητική προπαγάνδα ακολουθεί πιστά τα χνάρια του τριτοκοσμισμού, τον οποίο υπηρετεί και εφαρμόζει από την πρώτη κιόλας μέρα της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης. Δηλαδή, κάθε φορά που οι αριθμοί των «κρουσμάτων» ανεβαίνουν, ευθύνονται οι πολίτες, που «δεν προσέχουν, είναι ανεύθυνοι, κάνουν αχρείαστες μετακινήσεις και συνωστίζονται σε οικογενειακές ή θρησκευτικές εκδηλώσεις». Κάθε φορά που ο αριθμός των «κρουσμάτων» πέφτει, είναι επιτυχία της κυβέρνησης.

Οι πειραματισμοί «στου κασίδη το κεφάλι» δεν είναι χωρίς κόστος για την οικονομία αλλά και συνολικά για την κοινωνία μας. Ο λαός, οι ελευθερίες του οποίου έχουν αφαιρεθεί εδώ και έναν χρόνο και σε ένα μεγάλο και δραστήριο τμήμα του έχει απαγορευτεί να ασκεί οικονομική δραστηριότητα, δεν βρίσκεται πλέον στα όριά του, αλλά τα έχει ξεπεράσει.

Και ενώ οι πολλοί υποφέρουν και αναρωτιούνται τι θα συμβεί την επόμενη μέρα της πανδημίας, οι λίγοι αριστεριστές διαδηλώνουν ελεύθερα υπέρ των τρομοκρατών, δημιουργώντας κάθε τόσο γεγονότα υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Αυτά βλέπουν ορισμένοι λοιμωξιολόγοι και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν από την κεντρική «γραμμή». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κυρία Λινού, η οποία διαφοροποιείται τον τελευταίο καιρό με δηλώσεις της που αμφισβητούν την κυβερνητική πολιτική.

Ομως η περιδίνηση στον φαύλο κύκλο συνεχίζεται και η χώρα καταστρέφεται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This