Γώγος: «Πάμε για παράταση των μέτρων – Δεν λήγει η κατάσταση μέχρι την Καθαρά Δευτέρα»

Must Read

«Τα μέτρα θα διαρκέσουν περισσότερο», αυτή την πρόβλεψη έκανε ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο MEGA για την πορεία της πανδημίας και την αντιμετώπισή της.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, «οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί θα εξακολουθήσουν και μετά τις 16 Μαρτίου, καθώς το χρονικό διάστημα της συγκεκριμένης καραντίνας δεν αρκεί για να βοηθήσει στο κατευνασμό του ιού».

Μάλιστα, ο κ. Γώγος πρόσθεσε ότι «τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση ως ύστατη προσπάθεια καταπολέμησης των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών έχουν στόχο το να ξεπεραστεί το πρόβλημα της κινητικότητας και να ελαττωθεί η μεταφορά του πληθυσμού από την μία περιοχή στην άλλη».

Σε περισσότερα άτομα το εμβόλιο της AstraZeneca

Για το εμβόλιο της AstraZeneca, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας πανεπιστημίου Πατρών, είπε πως «καθώς υπάρχει εκτεταμένη ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού, θα χορηγηθεί σε περισσότερα άτομα και περισσότερες ηλικιακές ομάδες».

Δεν παρέλειψε να αναφέρθηκε και στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας, υποστηρίζοντας πως προτεραιότητα έχει η ασφάλειά τους και πως θα υποστηριχτούν πλήρως από την πολιτεία. Ήδη η πολιτική προστασία έχει εξουσιοδοτηθεί για να διαχειριστεί πλήρως την κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This