Τα 20 κρασιά με λιγότερα από 20 ευρώ που προτείνουν οι New York Times – Δύο Ελληνικά στη λίστα

Must Read

Αυτά είναι τα 20 κρασιά κάτω των 20 ευρώ που προτείνουν οι New York Times για να μας ταξιδέψουν έστω και έτσι σε διάφορες γωνιές του κόσμου που ξέρουν από καλό κρασί. Στη λίστα συναντάμε και δύο ελληνικά κρασιά που όσοι δεν τα έχουμε δοκιμάσει, ήρθε η ώρα να το κάνουμε.

Τα ταξίδια είναι ένα από τα πράγματα που έχουμε πεθυμήσει περισσότερο από τότε που ξέσπασε η πανδημία. Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από την πρώτη καραντίνα κι εμείς όχι μόνο είμαστε ακόμα σε καραντίνα, αλλά τα ταξίδια στο εξωτερικό μοιάζουν με ένα σενάριο μακρινό. Παρόλα αυτά, δεν απογοητευόμαστε μιας και υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να δούμε και να γευτούμε τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού μας. Σύμφωνα με τον Eric Asimov των New York Times, το καλό κρασί έχει τη δύναμη να μας μεταφέρει με τη γεύση του στα πιο ονειρικά μέρη της Ιταλίας, της Ισπανίας κτλ.

Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα και προμηθεύτηκε 20 κρασιά από 11 διαφορετικές χώρες του κόσμου, με τη μόνη προϋπόθεση το καθένα από αυτά να κοστίζει κάτω από 20 δολάρια, γιατί δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις μια μικρή περιουσία για να πιεις ένα καλό ποτήρι κρασί. Η λίστα περιλαμβάνει και δύο ελληνικά κρασιά και συγκεκριμένα το Αργατία Χαρούλα Ερυθρό και το Κτήμα Τάτση Λημνιό Ερυθρό. Για το κόκκινο κρασί από την Αγρατία, ο Asimov αναφέρει μεταξύ άλλων ότι φτιάχνεται από εξαιρετικό Ξινόμαυρο, σε συνδυασμό με μικρές ποσότητες Νεγκόσκα και Μαυροδάφνη, δύο σπάνιες γηγενείς ποικιλίες.

Παράλληλα, για το Λημνιό 2018 Κτήμα Τάτση, ο δημοσιογράφος σχολιάζει ότι αυτό το κόκκινο κρασί είναι φτιαγμένο με το αρχαίο σταφύλι Λημνιό, είναι ελαφρώς τανικό, με αγνές, πικάντικες γεύσεις κόκκινων φρούτων.

Διαβάστε την αναλυτική λίστα με τα 20 κρασιά στο mensarena.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This