Βίντεο-σοκ με τον δολοφόνο πατέρα του 6χρονου που τον ανάγκαζε να τρέχει σε διάδρομο επειδή ήταν «πολύ χοντρός»

Κατέρρευσε η μητέρα του 6χρονου στο δικαστήριο

Must Read

Σοκ προκάλεσε στη δικαστική αίθουσα η προβολή του βίντεο με την κακοποίηση του 6χρονου Κόρει από τον 31χρονο πατέρα του Κρίστοφερ Γκρέγκορ, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο πατέρας του παιδιού κατηγορείται για δολοφονία και είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη, στην περίπτωση που καταδικαστεί.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του παιδιού παρακολούθησε το βίντεο μέσα από το γυμναστήριο, στο οποίο ο πατέρας καταγράφεται να αναγκάζει τον 6χρονο να τρέξει σε διάδρομο επειδή… «ήταν πολύ χοντρός». Το παιδί διακρίνεται να πέφτει αρκετές φορές από τον διάδρομο εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, όμως ο πατέρας του επιμένει, τον σηκώνει και τον αναγκάζει να τρέξει ξανά και τον χτυπάει στο κεφάλι, έχοντας αυξήσει υπερβολικά πολύ την ένταση του μηχανήματος.

Λίγες μέρες προτού το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή, μεταφέρθηκε σε γιατρό επειδή ένιωθε ναυτία, δύσπνοια και παραπατούσε. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο Κόρεϊ φέρεται να αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον έβαλε να τρέξει στον διάδρομο «επειδή ήταν πολύ χοντρός». Το παιδί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και έπαθε επιληπτική κρίση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Η νεκροψία έδειξε ότι ο 6χρονος πέθανε «τραυματισμούς αμβλείας δύναμης με καρδιακές και ηπατικές θλάσεις με οξεία φλεγμονή και σήψη».

Ο πατέρας του συνελήφθη ενώ δύο μήνες αργότερα, ένας ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατος του 6χρονου ήταν ανθρωποκτονία, καθώς είχε υποστεί χρόνια κακοποίηση, Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τραυματισμούς στο στήθος και την κοιλιά, ρήξη στην καρδιά, αριστερή πνευμονική θλάση και ρήξη και θλάση του ήπατος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This