Ο δημοσιογραφίσκος – wannabe εκδότης ξεκίνησε νταραβέρια με… μπαρουτοκαπνισμένο τραπεζικό στέλεχος

Το τραπεζικό στέλεχος και ο νταραβεριτζής εκδότης

Must Read

Δεν φτάνει που ο νταραβεριτζής δημοσιογραφίσκος – wannabe εκδότης έχει σκανδαλωδώς προνομιακή σχέση με μεγάλη τράπεζα που είναι παραδοσιακά «φίλη μας», κάνοντας μάλιστα επίκληση «επαφή» του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν φτάνει που παίρνει με «χαρά» έναν σκασμό λεφτά, κατά την προσφιλή του τακτική, για τις δήθεν διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει προσεγγίσει και στέλεχος με προϋπηρεσία πολλών δεκαετιών στον τραπεζικό τομέα που, πλέον, βρίσκεται στη συγκεκριμένη τράπεζα, ενώ έχει διαχειριστεί διαχρονικά ιλιγγιώδη ποσά από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε.

Οι δυο τους, λοιπόν, με εγκέφαλο τον εκδότη, έχουν στήσει μηχανισμό «lobbying» (νταβατζιλίκι είναι ο όρος που αρμόζει καλύτερα), για να πωλούν εξυπηρετήσεις, αλλά και προστασία σε επιχειρηματίες. Αλλά, φυσικά, και να προκαλούν δολιοφθορές σε όποιον δεν υποτάσσεται στις ορέξεις τους. Δημιουργώντας «υποθέσεις», τις οποίες έπειτα εμφανίζονται να τις επιλύουν μόνοι τους.

«Άκαπνος»

«Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», δηλαδή, όπως λέει η παροιμία. Υπάρχει όμως και η άλλη σοφή παροιμία. Αυτή για «το έξυπνο πουλί που από τη μύτη πιάνεται», που στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά το τραπεζικό στέλεχος, που σε αντίθεση με τον εκδότη είναι «άκαπνος» από σκαμνιά. Έχει μάθει, βλέπετε, μόνο σε πολυθρόνες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This