Στο εδώλιο του κατηγορουμένου «μέντιουμ» για βιασμό 17χρονης στη Ρόδο

Της έριξε κάποια υπνωτική ουσία στο κρασί της

Must Read

Αναβιώνει η υπόθεση βιασμού μιας 17χρονης από ένα μέντιουμ «μαϊμού», που είχε γνωρίσει μέσω μιας φίλης της και πήγαινε συχνά στο σπίτι του στη Ρόδο για να της λέει το μέλλον!

Ο 56χρονος, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, θα καθίσει ξανά στο εδώλιο, αυτή τη φορά του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος κατά πλειοψηφία (5-2) και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 15 ετών, ενώ το δικαστήριο δεν του ανέστειλε την ποινή εν όψει της έφεσης.

Η έρευνα σε βάρος του «μέντιουμ» άρχισε τον Ιούνιο του 2016, όταν η ανήλικη πήγε με τη μητέρα της στην Ασφάλεια Ρόδου για να καταγγείλουν ότι ο 51χρονος -τότε- την εξανάγκασε διά της βίας σε εξώγαμη συνουσία, στο σπίτι του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Σύμφωνα με την καταγγελία, το «μέντιουμ» είχε προσφέρει ένα ποτήρι κρασί στην ανήλικη μαθήτρια, η οποία αμέσως ζαλίστηκε κι έχασε τις αισθήσεις της, γεγονός που την κάνει να εκτιμά ότι το κρασί της περιείχε κάποια υπνωτική ουσία.

Όταν συνήλθε, διαπίστωσε με τρόμο ότι ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και από πάνω της βρισκόταν το… μέντιουμ! Η 17χρονη άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να τον διώξει από πάνω της, ωστόσο εκείνος ήταν πολύ βαρύτερος από εκείνη, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον βιασμό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This