Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Σήμερα έγιναν 60 τα άτομα που υποστηρίζει η αστυνομία ότι της «επιτέθηκαν» στη Νέα Σμύρνη

Τι υποστηρίζει η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος του αστυνομικού που καταγράφηκε σε δεκάδες βίντεο να ξυλοκοπεί πολίτη.

Εχθές ήταν 30, σήμερα έγιναν 60 τα άτομα που η αστυνομία υποστηρίζει ότι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Αυτό είπε τουλάχιστον, η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος του αστυνομικού που καταγράφηκε σε δεκάδες βίντεο να ξυλοκοπεί πολίτη.

«Προηγήθηκε αξιόποινη πράξη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης δέχθηκαν επίθεση από πάνω από 60 άτομα. Υπήρχε κάλεσμα για ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, ενάντια στα μέτρα για τον κορωνοϊό και την καταστολή», είπε αρχικά στον ANT1.

Και συνέχισε: «Έγινε ανώνυμη κλήση από πολίτη και δύο ομάδες ΔΙΑΣ ξεκίνησαν να επιβάλλουν πρόστιμα με κάθε ευγένεια, όπως προβλέπεται. Τότε ήταν που ζήτησαν ενισχύσεις, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν και αυτό έχει καταγραφεί στις επικοινωνίες των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, είδαμε κουκούλες, δεν είδαμε πρόσωπα».

Για να καταλήξει με κάτι που μάλλον δεν χρήζει σχολιασμού, καθώς μιλά από μόνο του: «Δεν φταίει η αστυνομία που φοβήθηκαν τα παιδάκια, φταίνε τα επεισόδια που προηγήθηκαν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ