Σήμερα έγιναν 60 τα άτομα που υποστηρίζει η αστυνομία ότι της «επιτέθηκαν» στη Νέα Σμύρνη

Τι υποστηρίζει η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος του αστυνομικού που καταγράφηκε σε δεκάδες βίντεο να ξυλοκοπεί πολίτη.

Must Read

Εχθές ήταν 30, σήμερα έγιναν 60 τα άτομα που η αστυνομία υποστηρίζει ότι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Αυτό είπε τουλάχιστον, η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος του αστυνομικού που καταγράφηκε σε δεκάδες βίντεο να ξυλοκοπεί πολίτη.

«Προηγήθηκε αξιόποινη πράξη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης δέχθηκαν επίθεση από πάνω από 60 άτομα. Υπήρχε κάλεσμα για ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, ενάντια στα μέτρα για τον κορωνοϊό και την καταστολή», είπε αρχικά στον ANT1.

Και συνέχισε: «Έγινε ανώνυμη κλήση από πολίτη και δύο ομάδες ΔΙΑΣ ξεκίνησαν να επιβάλλουν πρόστιμα με κάθε ευγένεια, όπως προβλέπεται. Τότε ήταν που ζήτησαν ενισχύσεις, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν και αυτό έχει καταγραφεί στις επικοινωνίες των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, είδαμε κουκούλες, δεν είδαμε πρόσωπα».

Για να καταλήξει με κάτι που μάλλον δεν χρήζει σχολιασμού, καθώς μιλά από μόνο του: «Δεν φταίει η αστυνομία που φοβήθηκαν τα παιδάκια, φταίνε τα επεισόδια που προηγήθηκαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This