Γεωργαντάς: 2,5 εκατ. εμβολιασμοί μέχρι τέλη Απριλίου – Τι ισχύει με τον 5ψήφιο 13032

Must Read

Για τους εμβολιασμούς αλλά και για τον νέο πενταψήφιο αριθμό 13032 μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σημειώνοντας μάλιστα ότι το υπουργείο το έχει έτοιμο, και το μόνο που περιμένει για να το θέσει σε λειτουργία είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Το σχέδιο των εμβολιασμών

«Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 1.126.000 εμβολιασμοί και είναι προγραμματισμένα ακόμα 1.400.000 ραντεβού. Συνολικά, 373.000 πολίτες έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Γεωργαντάς, τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουν γίνει 2.500.000 εμβολιασμοί.

«Αυτή τη στιγμή γίνονται 33.000-34.000 την ημέρα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσει πολύ αυτό το νούμερο, καθώς θα έχουμε και το εμβόλιο της Johnson&Johnson που είναι μονοδοσικό και περιμένουμε 1.200.000 δόσεις για το τρίμηνο Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο, και από την Pfizer 1.071.000 δόσεις για τον Απρίλιο», επισήμανε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τι ισχύει με τον νέο πενταψήφιο αριθμό 13032

Για τον νέο πενταψήφιο αριθμό 13032, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης έχει τη δυνατότητα να το λειτουργήσει για το λιανεμπόριο χωρίς όμως να γίνεται κατάχρηση. «Το SMS είναι έτοιμο, δίνει τη δυνατότητα μιας κλήσης την ημέρα με συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο θα ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This