Η απάντηση της Αστυνομίας για τα γεγονότα στην Πανόρμου (video)

Ξεφεύγει η κατάσταση παρά τον σάλο που προκλήθηκε στη Νέα Σμύρνη

Must Read

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ έσπευσαν το βράδυ της Δευτέρας στην Πανόρμου προκειμένου να διαλύσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας, έξω από τον σταθμό του Μετρό.

Οι πολίτες που διαμαρτύρονταν για τα απερίγραπτα περιστατικά αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών, απομακρύνθηκαν από το σημείο με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τους κυνηγούν στα γύρω στενά.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από κάτοικο της περιοχής, δείχνει τις μηχανές της Αστυνομίας να περνούν δίπλα από σταθμευμένο όχημα και να ακούγεται ήχος από σπάσιμο φαναριού.

https://vimeo.com/521355877

Tην ίδια στιγμή πολίτες που αντιλήφθηκαν τις αστυνομικές δυνάμεις, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς με συνθήματα και γιουχαρίσματα.

https://vimeo.com/521356001

Από την πλευρά της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει με ανακοίνωσή της ότι οι πολίτες «επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της “Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών”». Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και έγιναν 8 προσαγωγές. 

Έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν ότι το φανάρι ήταν ήδη… σπασμένο

Σε νέα ανακοίνωση, η αστυνομία αναφέρει ότι: «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This