Έρευνα στο ΑΧΕΠΑ για κορωνο-τσίκνισμα στην ταράτσα του νοσοκομείου

Προκαταρκτική εξέταση από το νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το πότε έγινε η λήψη της φωτογραφίας

Must Read

Αντιδράσεις και προκαταρκτική εξέταση έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που αποκάλυψε η εκπομπή «Δημότης On Line» της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV100), που απεικονίζει μαζεμένα άτομα να είναι συγκεντρωμένα σε ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το TV100 η λήψη είναι από την Τσικνοπέμπτη. Στην εικόνα διακρίνονται πάνω από 15 άτομα να τρώνε και να πίνουν και δεν φαίνεται να τηρούν τα μέτρα κατά κορωνοϊού, καθώς δεν είναι ορατές ούτε μάσκες προσώπου, ούτε αποστάσεις.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ώστε να διασαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση της ομάδας ατόμων και αν όντως είναι τραβηγμένη την Τσικνοπέμπτη, ή είναι παλαιότερη.

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Διοίκησης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ αναφορικά με συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This