Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο ΑΠΘ, 33 προσαγωγές (video)

Σύμφωνα με την αστυνομία «οι 19 από τους προσαχθέντες δήλωσαν φοιτητές του ΑΠΘ, ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο».

Must Read

Σε 33 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πρόκειται για 26 άνδρες και 7 γυναίκες που μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους και να εξεταστούν. Όπως ανακοινώθηκε, οι 33 προσαγωγές έγιναν από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Σε ό,τι αφορά τους προσαχθέντες η αστυνομία γνωστοποίησε ότι «οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του ΑΠΘ, ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο».

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο ΑΠΘ προκειμένου να εκκενωθεί η πρυτανεία που τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 18 ημέρες.

Λίγο μετά τις 06:00 οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο ΑΠΘ, περικύκλωσαν το πανεπιστήμιο και στις 06:30 μπήκαν στο κτίριο της πρυτανείας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επιχείρηση της αστυνομίας για να λήξει η κατάληψη στο ΑΠΘ. Την προηγούμενη φορά,  η επιχείρηση είχε εμποδιστεί και μάλιστα η παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είχε προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This