Τραγική αυλαία στο θρίλερ εξαφάνισης του Χρήστου Καλτσά στην Λαμία!

Must Read

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ εξαφάνισης του 81χρονου Χρήστου Καλτσά στην Λαμία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 4 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτικό δρόμο μεταξύ Κωσταλεξίου και Φραντζή ανήκει στον άτυχο άνδρα.

Την αναγνώριση έκανε ο γιος του, αν και οι αστυνομικές αρχές ήταν σχεδόν βέβαιες από τις περιγραφές αλλά και από τον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα, καθώς σε κοντινή απόσταση είχε βρεθεί και το αυτοκίνητό του.

Την σορό εντόπισαν δύο Λαμιώτες φίλοι που περπατούσαν στο συγκεκριμένο μέρος που ήταν πλησίον αγροτικού δρόμου και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Για τον 81χρονο θυμίζουμε ότι είχε εκδοθεί και Silver Alert, ενώ με την υπόθεσή του είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This