Κηδεία με 2.000 άτομα στη Μικρόπολη Δράμας – Τι έδειξαν τα πρώτα rapid tests

Ο εκλιπών πατέρας Αριστείδης Παπαδόπουλος ήταν πολύ αγαπητός

Must Read

Μια κηδεία ενός ιερέα στο χωριό Μικρόπολη του Δήμου Προσοτσάνης στη Δράμα, φέρεται να συγκέντρωσε περίπου 2.000 άτομα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεόδωρο Αθανασιάδη.

Ο εκλιπών πατέρας Αριστείδης Παπαδόπουλος, Εφημέριος και πνευματικός πατέρας της Ενορίας του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινότητα και η κηδεία του την περασμένη εβδομάδα, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου.

«Μαζεύτηκαν περίπου 2.000 άτομα. Αυτά βέβαια δεν ήταν μόνο από το χωριό Μικρόπολη, αλλά και από τα κοντινά χωριά. Είχε πολλά πνευματικά παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσουμε την κατάσταση με ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που έκαναν και σήμερα (11/3) rapid test αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα», τόνισε στο GRTimes ο κ. Αθανασιάδης.

«Ναι, στην κηδεία παρατηρήθηκε συνωστισμός αλλά ο κύριος όγκος των πιστών που παραβρέθηκαν ήταν από τα γύρω χωριά και όχι από το δικό μας», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Αβραάμ Δαυίδ.

Πάντως τα πρώτα rapid tests της Πέμπτης στη Μικρόπολη, βγήκαν, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, όλα αρνητικά. Θα ακολουθήσουν κι άλλα την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This