Αστυνομικός παλεύει να σταματήσει συναδέλφους του που δέρνουν πολίτη (video)

Προσπάθησε να τους εμποδίσει και τον τραμπούκισαν

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτυπώνουν σκληρές εικόνες με αστυνομική βία στα στενά και τους δρόμους της Νέας Σμύρνης, το βράδυ των επεισοδίων.

Μέσα από την αυλή σπιτιού

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικού ενδιαφέροντος, καταγράφεται η βίαιη σύλληψη ενός πολίτη τον οποίον έβγαλαν μέσα από την αυλή ενός σπιτιού. Μάλιστα, ενώ ο άνθρωπος φαίνεται να είναι ακινητοποιημένος, αστυνομικοί διακρίνονται να τον κλωτσούν, ενώ ένας τον χτυπάει με γκλοπ. 

Την ίδια στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς επέμβαίνει προσπαθώντας να σταματήσει τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου που βρίσκεται στο οδόστρωμα και δεν αντιστέκεται. Αποτέλεσμα; Να δεχτεί και εκείνος σπρωξίματα και «τραμπουκισμό» όπως φαίνεται στο βίντεο.

https://vimeo.com/522842047

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This