Ένταση ανάμεσα σε 50 κουκουλοφόρους και αστυνομικούς το βράδυ στην Θεσσαλονίκη (video)

Must Read

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Περαία Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα περίπου 50 νεαρών κουκουλοφόρων, προπηλάκισε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το thestival, περίπου στις 23:00 το πλήρωμα ενός περιπολικού αντιλήφθηκε την παρουσία πολυάριθμης ομάδας νεαρών στην οδό Σόλωνος. Στη θέα του περιπολικού οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν με ύβρεις κατά των αστυνομικών και πυρπόλησαν έναν κάδο απορριμμάτων.

«Ήταν περίπου πενήντα άτομα και μόλις είδαν το περιπολικό άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς. Κάποιοι κρατούσαν μπουκάλια και κατανάλωναν αλκοόλ. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι ανήλικοι. Δύο άτομα έβαλαν φωτιά έναν κάδο σκουπιδιών» είπε ένας κάτοικος της περιοχής που ήταν μπροστά στα επεισόδια.

Στο σημείο, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με δύο οχήματα, προκειμένου να σβήσουν την φωτιά. Στο σημείο κλήθηκαν για συνδρομή σταθμοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This