Κραυγή αγωνίας από τον σύζυγο της 38χρονης που έσβησε μετά τη γέννα: «Θέλω να μάθω πώς πέθανε» (video)

«Μου είπε να προσέχω το μωρό μας και τρεις φορές σ’ αγαπάω» περιγράφει ο συγκλονισμένος σύζυγό της

Must Read

Aνύπωτος είναι ο πόνος για τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο που έχασε την 38χρονη συζυγό του μια εβδομάδα μετά τη γέννα του παιδιού τους.

Ο νεαρός πατέρας συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό της 38χρονης Κάριν Ροντρίγκεζ, ζητά απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν στον θάνατο. Η νεαρή μητέρα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, βραβευμένη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και μητέρα 5 παιδιών υπέφερε από αιμορροΐδες μετά τη γέννα, όμως οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο. 

Πρόσεχε πολύ

«Η γυναίκα μου πρόσεχε πολύ τον εαυτό της. Ήταν 38 χρονών και ήταν λες και ήταν 18 χρονών. Δεν ήταν όπως όλοι, που σηκωνόμαστε το πρωί, παίρνουμε το τσιγάρο μας, τον καφέ μας. Έφτιαχνε κάθε πρωί τον χυμό της, το αυγουλάκι της» περιγράφει μεταξύ άλλων στο Τ-live ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Κάριν εμφάνισε έναν όγκο στο πόδι της και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να ανακοινώνουν στον σύζυγό της ότι πρέπει να της κόψουν το πόδι: «Μέχρι τις 12 το μεσημέρι μίλαγα με τη γυναίκα μου και μου είπε ότι ήταν μία χαρά. Κατά τις 2, με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε ότι πονάει στο πόδι. Πήραμε το ΕΚΑΒ και δεν ήρθε ποτέ, την πήγε στο νοσοκομείο. Στις 3.30 παρακαλούσα τους γιατρούς να τη δουν επειδή ήταν λεχώνα. Εγώ είχα επικοινωνία με τη γυναίκα μου. Μέχρι και χρήματα είπα να δώσω στον γιατρό για να την κοιτάξει. Στις 12 που την έβγαλαν σε φορείο για να την πάνε στο γυναικολογικό, μετά την ξαναπήγαν στο δωμάτιο. Της είπα ότι θα γυρίσω στο σπίτι. Μέχρι τις 2 μιλάγαμε. Και μου είπε να προσέχω το μωρό μας και τρεις φορές σ’ αγαπάω»  ανέφερε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ο οποίος μισή ώρα αργότερα, έμαθε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This