Η… μισή συγγνώμη του Βερέμη για το Καστελλόριζο

Συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον εκείνων που του άσκησαν κριτική

Must Read

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει από τους απανταχού Καστελλοριζίους ο Θάνος Βερέμης όσον αφορά τις απαράδεκτες δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με τη… μοίρα του νησιού τους σε περίπτωση τουρκικής εισβολής, τις οποίες ανέδειξε η «δημοκρατία» και οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

Βέβαια, το γεγονός ότι την «ντύνει» με διαφόρων ειδών δικαιολογίες αφαιρεί από την αξία της, ενώ ταυτόχρονα το ότι συνεχίζει τις επιθέσεις του εναντίον εκείνων που του άσκησαν κριτική, δείχνει το έλλειμμα ειλικρίνειας από πλευράς του.

Στην επιστολή του ο Θάνος Βερέμης, ο οποίος απαντά με επιστολόχαρτο του ΕΛΙΑΜΕΠ προφανώς για να δείξει ότι εκφράζει τον συγκεκριμένο οργανισμό, σημειώνει ότι, επειδή παρακολουθεί τις διαρκείς δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, θεωρεί σκόπιμο να βρισκόμαστε όλοι οι Έλληνες προετοιμασμένοι για μια ενδεχόμενη απονενοημένη ενέργεια εκ μέρους της τουρκικής ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει απευθυνόμενος στον Βασίλειο Νικολαρά, πρόεδρο των απανταχού Καστελλοριζίων, ο οποίος είχε αποστείλει την επιστολή διαμαρτυρίας στον κ. Βερέμη και την οποία δημοσίευσε η «δημοκρατία»:

«Εάν ωστόσο πιστεύετε ότι το ηθικό των Ελλήνων κάμπτεται από μια επίκληση ενός πιθανού τουρκικού εγχειρήματος, τότε ζητώ συγγνώμη από εσάς και τα απανταχού μέλη της οργανώσεώς σας. Θέλω όμως να πιστεύω ότι το ελληνικό φρόνημα δεν υποκύπτει στις αιτιάσεις κάποιων δημοσιογραφικών κύκλων, οι οποίοι ενδεχομένως εξυπηρετούν αλλότρια κίνητρα».

Από ό,τι φαίνεται, ο Θάνος Βερέμης επιλέγει ακόμα μία φορά να πετάξει την… μπάλα στην εξέδρα, καθώς φαίνεται αδιανόητο να μη συνειδητοποίησε -με δεδομένη την εμπειρία του- τι ακριβώς είπε. Ότι, δηλαδή, η χώρα μας θα ακρωτηριαστεί, θα χάσει το Καστελλόριζο και δεν θα κάνει τίποτε, παρά μόνο θα ελπίζει σε… κυρώσεις και εμπάργκο κατά της Τουρκίας από τις ΗΠΑ.

Δεν είναι μόνο ότι προέβλεψε πως θα χάσουμε το Καστελλόριζο, αλλά κυρίως ότι θεώρησε δεδομένο πως θα … δεχτούμε ότι το χάσαμε και θα αφήσουμε τους συμπολίτες μας μαντρωμένους σε τουρκικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και κατά τα άλλα του φταίνε οι… δημοσιογραφικοί κύκλοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This