Μακάβριο αλαλούμ στη Θεσσαλονίκη! Παρέδωσαν λάθος νεκρό στην οικογένεια (video)

«Είδα έναν άλλον άνθρωπο! Δεν ήταν ο πατέρας μου» λέει ο γιος του

Must Read

Ποιος να το έλεγε στην οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη που έχασε τον αγαπημένο της πατέρα ότι πάνω στο πένθος και τη θλίψη τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο λάθος.

Ο 83χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο γιος του, όμως η σορός του πατέρα του δόθηκε σε άλλη οικογένεια η οποία προχώρησε σε κηδεία πιστεύοντας ότι έχει θάψει τον δικό της άνθρωπο.

Η οικογένεια που καταγγέλλει το περιστατικό, έλαβε αντί για τη σορό του 83χρονου, τη σορό ενός 77χρονου: «Με παίρνουν ένα τηλέφωνο και μου λένε ένα λίγο γιατί έχουμε ένα πρόβλημα, με ρωτάει ‘ο μπαμπάς σου είχε μεγάλα μούσια;’ του απαντώ ‘όχι’» δήλωσε ο γιος του στον Alpha ο οποίος ζητά να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό λάθος:«Βλέπω έναν άνθρωπο που έχει κάποια άσπρα μαλλιά, άσπρα μούσια, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Τελικά, παραλάβαμε τον πατέρα μου στις 12 Μαρτίου που έγινε εκταφή, τον φέραμε και τον θάψαμε με ένα απλό τρισάγιο. Εγώ θέλω να τιμωρηθεί όποιος είναι υπεύθυνος, είτε είναι το νοσοκομείο, είτε είναι αυτός που παρέδωσε το σώμα, είτε αυτός που παρέλαβε. Θέλουμε να τιμωρηθεί και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό αυτό το πράγμα» δήλωσε.

Από πλευράς του, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

https://vimeo.com/524272983

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This