Σοκ στην Κρήτη! Το 2,5 ετών αγοράκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βαρέλι, εμφάνισε σφυγμό και νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Τραγωδία στο Ηράκλειο με μικρό αγγελούδι

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου της Κρήτης μετά την τραγική είδηση ότι ένα αγγελούδι μόλις 2,5 ετών βρέθηκε αναίσθητο μέσα σε βαρέλι. Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γονείς αναζητούσαν για ώρα το μικρό αγοράκι, ώσπου τελικά το εντόπισαν πνιγμένο μέσα σε βαρέλι που βρισκόταν στην οικία τους.

Σύμφωνα με το Creta24 το παιδί διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, παρέλαβαν το παιδί, ωστόσο μετά από αδιάκοπη προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών, επί 2,5 ώρες, το παιδί εμφάνισε καρδιακό παλμό.

Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είπε ότι «είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και θαύματα. Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This