Ζητούν να αποκαλυφθεί το «τέρας» της πισίνας!

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του γιατί τα θύματα μπορεί να είναι περισσότερα

Must Read

Αίτημα προς τις δικαστικές Αρχές για να δημοσιοποιηθούν η φωτογραφία και το όνομα που 74χρονου παράγοντα κολύμβησης που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο 10χρονων κοριτσιών υπέβαλαν οι αξιωματικοί του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, καθώς δεν αποκλείουν τα θύματά του να είναι πολύ περισσότερα από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής των δύο κοριτσιών, που σήμερα είναι 17 ετών, σχολίασε ότι ο 74χρονος, που προφυλακίστηκε μετά τις δύο καταγγελίες, είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών, που του τα είχαν εμπιστευθεί να τα πηγαίνει και να τα επιστρέφει από το κολυμβητήριο του συλλόγου του οποίου ήταν ιδρυτικό στέλεχος στο Περιστέρι, καθώς αυτοί εργάζονταν.

Μετέφερε τα παιδιά στα σπίτια τους

Οπως εξήγησε ο προπονητής, επί έξι ολόκληρα χρόνια ο 74χρονος μετέφερε πολλά παιδιά από τα σπίτια τους στο κολυμβητήριο και αντίστροφα. «Από κανέναν γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των παιδιών» επισημαίνει και συμπληρώνει: «Δεν είδα παιδιά αναστατωμένα, δεν είδα παιδιά προβληματισμένα, δεν είδα παιδιά φοβισμένα. Εχω πέσει από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται».

Ο προπονητής των δύο 17χρονων κοριτσιών που έπεσαν στα χέρια του 74χρονου παράγοντα κολύμβησης πριν από επτά χρόνια εκτιμά ότι όλα εκτυλίσσονταν από την προπόνηση στη διαδρομή προς το σπίτι. «Δεν είχα ακούσει από τα παιδιά το παραμικρό παράπονο ούτε είχα διαπιστώσει σε αυτά κάποια φοβία» καταλήγει.
Από την πλευρά του, ο 74χρονος προσπάθησε να παρουσιάσει στις Αρχές τον εαυτό του ως μια προστατευτική φιγούρα, που νοιαζόταν για τις ανήλικες και το μόνο που έκανε ήταν να τους λύνει τις… απορίες για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης προκειμένου να τις προετοιμάσει για το μέλλον!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This