Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Εκτός από κορωνοϊό έσκασε και κρούσμα φυματίωσης! (video)

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη, όπου εκτός από τον covid-19 έκανε την εμφάνισή του και κρούσμα φυματίωσης.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν τεθεί σε καραντίνα γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο ασθενής εγχειρίστηκε και στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πάσχει από φυματίωση.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο. Μετά την επέμβαση όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από φυματίωση κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Η εξέλιξη προκάλεσε αναστάτωση καθώς κάτω από ορισμένες συνθήκες η φυματίωση μπορεί να είναι μεταδοτική.

Σύμφωνα με το Open, τόσο ο ασθενής όσο και η ομάδα που τον χειρούργησε τέθηκε σε καραντίνα αν και από το νοσοκομείο εμφανίζονται καθησυχαστικοί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This