Σάββατο 31/7/2021

Συρροή κρουσμάτων Covid-19 έβαλε «λουκέτο» σε εργοστάσιο στον Αυλώνα

Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύει για 5 ημέρες

Στην αναστολή λειτουργίας εργοστασίου συσκευασιών οδήγησε ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων που εντοπίστηκε, κατόπιν rapid tests που διεξήχθησαν στο προσωπικό της επιχείρησης. 

Συγκεκριμένα, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε εταιρεία συσκευασιών στη Βιομηχανική Περιοχή Αυλώνα, στη θέση Ντράσεζα, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος από μικτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύει για 5 ημέρες, από 18/03 και ώρα 18.00 έως 22/03 και ώρα 06.00.

*φωτό αρχείου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά και στη Μύκονο