Σάββατο 24/7/2021

Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης για τα κομμωτήρια και τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Διαδημοτικές μετακινήσεις (για τα κομμωτήρια), με sms στο 13033 και την επιλογή... 6!

Με ένα tweet το Υπουργείο Ανάπτυξης προσπάθησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, κάνοντας λόγο και για διαδημοτικές μετακινήσεις, με sms στο 13033 και την επιλογή… 6!

«Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β, ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6», αναφέρεται χαρακτηριστικά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Για παράδειγμα, κάτοικος Περιστερίου που θέλει να επισκεφθεί κομμωτήριο στο Χαϊδάρι επικοινωνεί με το κομμωτήριο και κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα του στέλνει SMS ή e-mail που αποτελεί το αποδεικτικό του ραντεβού. Όταν έρθει η μέρα και η ώρα του ραντεβού ο πολίτης στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται από το Περιστέρι στο Χαϊδάρι για να επισκεφτεί το κομμωτήριο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ