Σάββατο 24/7/2021

Οι διάλογοι με το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (video)

Οι διάλογοι της ΕΛΑΣ την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό

Την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ επικρατούσε πανικός στην αστυνομία και το ηχητικό που κυκλοφόρησε δείχνει την κατάσταση στις επικοινωνίες του κέντρου επιχειρήσεων με τους αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ που παρουσίασε αυτό που χαρακτήρισε ως ντοκουμέντο, οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν οι εξής:

Αστυνομικός: Είμαστε εγκλωβισμένοι, στείλτε ενισχύσεις

Κέντρο: Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να  βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά.

Κέντρο: Προσπαθούν να κυκλώσουν και να έρθουν και από την άλλη πλευρά του τμήματος.

Αστυνομικός: Έχουνε κάνει οδοφράγματα από Θράκης προς την Αγίας Φωτεινής, προσοχή, έχουν στήσει ενέδρες, να μην πάνε προς τα εκεί. Επανέρχομαι, όλα τα στενά από Θράκης, Φιλαδελφείας, είναι καβατζωμένοι και αναμένουν να περάσει ΔΡΑΣΗ.

Κέντρο: Έρχονται προς τα πάνω τα άτομα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τα έχουν διαλύσει όλα. Εφόσον μπορείτε να προβείτε σε συλλήψεις, να κάνουμε συλλήψεις, προέχει η σωματική σας ακεραιότητα.

Κέντρο: Έχω υπόψη , έχω υπόψη πως για τα καύσιμα (σ.σ. σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ επί της Λεωφόρου Συγγρού) έχουμε κίνηση των ατόμων, με μεγάλη προσοχή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ