Οι διάλογοι με το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (video)

Οι διάλογοι της ΕΛΑΣ την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό

Must Read

Την ώρα της επίθεσης στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ επικρατούσε πανικός στην αστυνομία και το ηχητικό που κυκλοφόρησε δείχνει την κατάσταση στις επικοινωνίες του κέντρου επιχειρήσεων με τους αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ που παρουσίασε αυτό που χαρακτήρισε ως ντοκουμέντο, οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν οι εξής:

Αστυνομικός: Είμαστε εγκλωβισμένοι, στείλτε ενισχύσεις

Κέντρο: Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να  βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά.

Κέντρο: Προσπαθούν να κυκλώσουν και να έρθουν και από την άλλη πλευρά του τμήματος.

Αστυνομικός: Έχουνε κάνει οδοφράγματα από Θράκης προς την Αγίας Φωτεινής, προσοχή, έχουν στήσει ενέδρες, να μην πάνε προς τα εκεί. Επανέρχομαι, όλα τα στενά από Θράκης, Φιλαδελφείας, είναι καβατζωμένοι και αναμένουν να περάσει ΔΡΑΣΗ.

Κέντρο: Έρχονται προς τα πάνω τα άτομα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τα έχουν διαλύσει όλα. Εφόσον μπορείτε να προβείτε σε συλλήψεις, να κάνουμε συλλήψεις, προέχει η σωματική σας ακεραιότητα.

Κέντρο: Έχω υπόψη , έχω υπόψη πως για τα καύσιμα (σ.σ. σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ επί της Λεωφόρου Συγγρού) έχουμε κίνηση των ατόμων, με μεγάλη προσοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This