Περίεργη σιωπή από Μητσοτάκη και επιτροπής Σισιλιάνου για την ανάρτηση των ΛΟΑΤΚΙ

Μεγάλη η πίεση στους γαλάζιους βουλευτές από τους ψηφοφόρους

Must Read

Ενώ οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας περνούν δύσκολες ώρες, το μέγαρο Μαξίμου και η επιτροπή που ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με επικεφαλής τον διακεκριμένο καθηγητή Σισιλιάνο, δεν έχει εκδηλώσει την παραμικρή αντίδραση.

Ο Λίνος Σισιλιάνος είναι νομικός και δικαστής, καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ένας έγκριτος επιστήμονας και ακαδημαϊκός τον οποίον ο πρωθυπουργός τον επέλεξε για να αναλάβει την επιτροπή που θα εγγυάται την ισονομία και την ίση μεταχείριση των ΛΟΑΤΚΙ. Επιτροπή στην οποία δήλωσε ότι επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλης.

Ο γνήσιος πίνακας

Και όμως παρά την σημασία που δόθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή και την βαρύτητα των προσώπων, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, επιδοκιμασία η αποδοκιμασία στην ενέργεια της ελληνικής κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Με την ανάρτηση αλλοιωμένου του πίνακα με τον ιερό όρκο των αγωνιστών της εθνεγερσίας, όπου το λάβαρο της εξέγερσης είχε αντικατασταθεί με την εμπριμέ σημαία – σύμβολο των ΛΟΑΤΚΙ.

Ενέργεια που έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξανάγκασε δυο – τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να εκδώσουν πανικόβλητες ανακοινώσεις.

Εάν η επιτροπή λοιπόν δεν λάβει θέση για ένα τόσο σημαντικό γεγονός που έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κοινωνία και ενδέχεται να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, ακόμα και αναζωπύρωση ρατσιστικών ενστίκτων, πότε ακριβώς θα πάρει θέση; Μήπως θα είναι σαν την άλλη επιτροπή – φιάσκο του Νίκου Αλιβιζάτου για την αστυνομική βία; Όπου μάθαμε ότι καταργήθηκε, την ώρα που χρειάστηκε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This