«Έφυγε» από κορωνοϊό μητέρα δύο παιδιών στη Λαμία, μετά από γενναία μάχη με τη νόσο

Στις 18 Μαρτίου είχε μεταφερθεί από τη ΜΕΘ-Covid στην κανονική ΜΕΘ, καθώς είχε αρνητικοποιηθεί στον ιό

Must Read

«Έσβησε» μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, μετά από γενναία μάχη πολλών ημερών με την Covid-19 στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης.

Η 59χρονη γυναίκα από χωριό του Δομοκού αποτελεί το 61ο θύμα του νέου κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που της άφησε η ύπουλη νόσος. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη με τον ιό και τις επιπλοκές που της δημιούργησε η Covid-19, με την οποία διαγνώστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου.

Εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στις 20 Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Μαρτίου. Τότε, έχοντας αρνητικοποιηθεί στον ιό, μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα ζωής και θανάτου από τις επιπλοκές που της δημιούργησε η επικίνδυνη νόσος, έχοντας σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της. Πλέον, η Φθιώτιδα θρηνεί την απώλεια 33 ανδρών και 28 γυναικών, με εύρος ηλικιών από 38 μέχρι 100 έτη και διάμεση ηλικία τα 81 έτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This