Δευτέρα 2/8/2021

Καταγγελία-βόμβα: Γιατροί που προσφέρθηκαν ως εθελοντές να ενισχύσουν το ΕΣΥ ακόμα περιμένουν τηλέφωνο!

Σοβαρές καταγγελίες στο newsbreak.gr

Με την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία να είναι στα όρια αφού το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν έχει καμία ενίσχυση και την κυβέρνηση να έχει προχωρήσει σε επίταξη-πανικού ιδιωτών γιατρών, είναι απορίας άξιο, γιατί δεν αξιοποιούνται όσοι γιατροί έχουν δηλώσει εθελοντικά ότι θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των συναδέλφων τους.

Οι καταγγελίες που κάνουν μέλη του ιατρικού δυναμικού στο newsbreak.gr είναι ιδιαιτέρως σοβαρές, αφού τουλάχιστον τέσσερις γιατροί που έχουν θέσει εαυτούς στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας μέσω των Συλλόγων τους, δηλώνοντας μάλιστα και το νοσοκομείο που μπορούν να ενισχύσουν, ακόμα περιμένουν κάποια ενημέρωση στο ακουστικό τους!

Δεν τους έχει πάρει κανένας τηλέφωνο, μας λένε, παρότι έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από όταν δήλωσαν ότι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα δημόσια νοσοκομεία.

Μάλλον το επιτελικό κράτος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί…

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ