Εξαδάκτυλος: «Έρχεται μάχη μακράς διάρκειας» – Τι θα γίνει το Πάσχα

Must Read

Το θέμα του ανοίγματος της αγοράς αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 26/3, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής των ειδικών, ωστόσο η εισήγηση των περισσότερων είναι να μην ανοίξει ακόμα το λιανεμπόριο.

«Δεν πρέπει να αυξηθεί η πίεση στο Σύστημα Υγείας, άρα δεν πρέπει ακόμα να ανοίξει η αγορά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ δήλωσε με νόημα ότι «το Σύστημα Υγείας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο η μάχη με τον κορωνοϊό να είναι μακράς διαρκείας».

«Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα τα όποια πρέπει να γίνουν, -ελπίζω να γίνουν, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε μια μάχη μακράς διάρκειας. Άλλο είναι το επεισόδιο τριών ημερών και άλλο είναι η μάχη των τεσσάρων ετών ή ο εκατονταετής πόλεμος. Είναι διαφορετικά μεγέθη, απαιτούν διαφορετική προετοιμασία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος.

Τι θα γίνει το Πάσχα

Για τις αρχικές προβλέψεις ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είπε ότι «δεν είμαστε πια σε αυτό το σημείο. Η προοπτική του να κάνουμε ένα Πάσχα τέτοιο που να γεμίσει τις ψυχές μας, δεν έχει χαθεί οριστικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This