Ποιος αντιδήμαρχος βγήκε στο δρόμο με το… καριοφίλι;

Με συντηρημένο και λαμπερό το καριοφίλι των αγωνιστών Σκουζέδων...

Must Read

Υπηρετεί την πόλη των Αθηνών επί μία 35ετία έχοντας θητεύσει διαμερισματικός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, ενώ σήμερα εκτελεί και χρέη αναπληρωτή Δημάρχου. Πρόεδρος του «Συλλόγου των Αθηναίων» και Πρόεδρος του «Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος». Για το συγγραφικό του έργο βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2011.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και ευπατρίδη, Λευτέρη Σκιαδά. Που βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πανηγυρικό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Και δεν έχασε την ευκαιρία να βγει και να φωτογραφηθεί με το… καρυοφύλλι! Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Με συντηρημένο και λαμπερό το καριοφίλι των αγωνιστών Σκουζέδων, του Γεωργαντά και του Παναγή, που άστραψε και βρόντηξε στις πολιορκίες της Ακρόπολης, χαιρόμαστε την επέτειο των 200 ετών. Στον ανακαινισμένο εκ βάθρων «Σύλλογο των Αθηναίων» που ίδρυσαν το 1895 οι Αθηναίοι απόγονοι των αγωνιστών του 1821. Ετοιμάζοντας το Μουσείο μας! Διότι η ΠΑΤΡΙΔΑ γιορτάζει 365 ημέρες το χρόνο. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ – ΖΗΤΩ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This