Αποκάλυψη- Στο τσακ δεν είχε εμβολίσει άλλο σκάφος – Είχε στο ταχύπλοο και τα παιδιά του!

Must Read

Στην εισαγγελία Ναυπλίου, παρουσία του συνηγόρου του, οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε την Παρασκευή το βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αδέρφια 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά η 60χρονη αδερφή τους.

Σύμφωνα με το συνήγορό του ο 44χρονος αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ έως τότε αναμένεται να κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν ωστόσο το φως της δημοσιότητας, για τον χειριστή του ταχύπλοου, που έκοψε στη μέση το μικρό ψαράδικο με αποτέλεσμα να χαθούν δυο ανθρώπινες ζωές,

Πιο συγκεκριμένα, πριν το δυστύχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το ταχύπλοο φέρεται να είχε παρενοχλήσει και το πλοιάριο της γραμμής. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες είχε πλησιάσει επικίνδυνα το πλοιάριο της γραμμής που εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο Κόστα – Σπέτσες, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης στον ΣΚΑΪ ότι τις προηγούμενες ημέρες το φουσκωτό που οδηγούσε ο Γάλλος επιχειρηματίας έκανε πολλούς επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα κοντά στις ακτές.

Ο Γάλλος, στην πρώτη του κατάθεση φέρεται να υποστήριξε, μέσω του συνηγόρου του, ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό, που πιθανόν, δεν είχε επαρκή φωτισμό. Ανέφερε, εξάλλου, ότι μετά το συμβάν, δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει προκειμένου να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από τη μικρή λέμβο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στην ξηρά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και να επικοινωνήσει με το συνήγορό του.

Μάλιστα στην υποστηρικτική του γραμμή ο Γάλλος κτηματομεσίτης θα υποστηρίξει ότι δεν έτρεχε όπως τον κατηγορούν μια και στο ταχύπλοο μεταξύ άλλων επέβαιναν και τα δυο ανήλικα παιδιά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This