Αμετανόητος o Τσίπρας!

Εξακολουθεί να καμαρώνει για τις Πρέσπες ο αμετανόητος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απουσίασε από την πρώτη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Σωκράτη Φάμελλο, γιατί είχε… γύρισμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προγραμματισμένη συνέντευξη και γύρισμα σε ξένο μέσο για τη Συμφωνία Πρεσπών η οποία θα διαρκέσει πολύ, σύμφωνα με πηγές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Ένας ήταν ο πατριώτης και τον δολοφόνησαν οι αγγλοσάξωνες για να κάνει κράτος ανεξάρτητο την μόλις ελευθερωθησα Ελλάδα.
      Μετά αυτόν υπάλληλοι ξένων συμφερόντων χωρίς εθνική συνείδηση διορίζονται στις διάφορες Θέσεις.
      Σε ένα κανονικό κράτος αυτό το μηδενικό θα ήταν ισόβια μετά την δίκη του για εσχάτη προδοσία.
      Αλλά είπαμε:εκφυλισμενο κράτος ξεφτιλισμένοι θεσμοί εκφυλισμενοι ψηφοφόροι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης