Πολίτες έκαναν παρέλαση στην Μύκονο παρά τα περιοριστικά μέτρα (video)

Must Read

Παρέλαση παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς που βρίσκονται σε ισχύ λόγω της πανδημίας, πραγματοποίησαν πολίτες στην Μύκονο, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ήταν μια μεμονωμένη κίνηση, χωρίς την παρουσία επισήμων, η οποία οργανώθηκε από τον Μυκονιάτη, Δημήτρη Κουτσούκο. Οι πολίτες αψήφησαν το lockdown και συγκεντρώθηκαν στην παραλία στο παλιό λιμάνι όπου ντυμένοι παραδοσιακά παρέλασαν με μια μεγάλη ελληνική σημαία μήκους 6,5 μέτρων.

Πριν από την παρέλαση επισκέφθηκαν το άγαλμα της Μαντώς Μαυρογένους και κατέθεσαν ένα αυτοσχέδιο στεφάνι για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν τέσσερις ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This