Στους 14 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Μαλεσίνα – Ακόμη ένας κάτοικος της περιοχής έχασε την μάχη

Must Read

Ακόμη έναν νεκρό από κορωνοϊό, μετρά η Μαλεσίνα, η οποία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της, μετά από το «χτύπημα» της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 14ος νεκρός είναι ένας 72χρονος ο οποίος νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, από την οποία κατάφερε αρχικά να βγει νικητής, αφού αρνητικοποιήθηκε από τον ιό. Ο 72χρονος όμως από τη ΜΕΘ Covid μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ, επειδή η υγεία του ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, όπου εκεί δυστυχώς μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Με την απώλεια του 72χρονου η Μαλεσίνα μετράει πλέον 14 νεκρούς, ενώ τόσο στο νοσοκομείο Λαμίας, όσο και σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και στις κλινικές covid αρκετοί ασθενείς από τη Λοκρική κωμόπολη, ανάμεσά τους και νέοι άνθρωποι.

Η «αρχόντισσα της Μαλεσίνας» ανάμεσα στα θύματα

Την μάχη με τον «αόρατο εχθρό» έχασε και η «αρχόντισσα της Μαλεσίνας» όπως την αποκαλούσαν, Ελένη Αδαμοπούλου, μια γυναίκα που είχε ταυτιστεί με την προσφορά και τον εθελοντισμό. Η 69χρονη έσβησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν το προηγούμενο διάστημα. Ήταν πρόεδρος στο παράρτημα Λοκρίδας, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ιδιαίτερα αγαπητή στους κατοίκους της περιοχής.

Πώς ξεκίνησε η διασπορά

Δεν ήταν μόνο ο γάμος με τους 230 καλεσμένους μέσα στην εκκλησία και τους 200 απ’ έξω που στοίχισε την ζωή στους 14 ανθρώπους και έφερε τα πάνω-κάτω στην περιοχή. Ήταν πρωτίστως μια απόλυτη χαλάρωση στην καραντίνα με καφενεία γεμάτα όπου όποιος φόραγε μάσκα φέρεται να εισέπραττε τα συνήθη ειρωνικά σχόλια των υπόλοιπων θαμώνων. Ήταν άνδρες, ο ένας δίπλα στον άλλο, για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες και να παίξουν χαρτιά, ήταν οι μαζώξεις στα σπίτια, σαν να μην υπήρχε κορωνοϊός.

Στα τελευταία θύματα συγκαταλέγονταν και δύο νέοι άνδρες. Το ένα θύμα ήταν 38 ετών που μάλιστα είχε αποσωληνωθεί και νοσηλευόταν πλέον εκτός ΜΕΘ, αφού πήγαινε καλύτερα, ο οποίος έσβησε αφού η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Το  δεύτερο ήταν μόλις 44 ετών και χωρίς υποκείμενο νόσημα, ενώ χθες τα νέα κρούσματα στην Φθιώτιδα ήταν 24, τα περισσότερα στην Στερεά Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This